AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 17:41
Mills råder Arsenal og United: Tag chancen og hent Cahill

Den tidligere Premier League-spiller Danny Mills mener, at Arsenal eller Manchester United vil gøre klogt i at hente Gary Cahill.


Gary Cahill var i flere sæsoner fast inventar i Chelseas startopstilling, men under Maurizio Sarri gled englænderen helt ud, og den kontraktfrie midtstopper er i øjeblikket på jagt efter en ny klub. 

På rygtebørsen er han blandt andre blevet kædet sammen med Leeds og Aston Villa, men den tidligere Premier League-profil Danny Mills mener, at flere af de største klubber i landet vil gøre klogt i at sikre sig englænderens underskrift: 

- En af de andre topklubber bør uden at tøve hente ham, udtaler Mills til talkSPORT. 

- Hvis du vil have en professionel og erfaren spiller, der kan spille to tredjedele af kampene, så er han den perfekte spiller. Det vil være idioti ikke at hente ham. 

- Arsenal og Manchester United bør begge være interesserede. De er desperate efter en midtstopper. 

- Alle snakker om, at man ikke skal hente en spiller over 30, men Zlatan gjorde det forrygende i United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED