Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2022 00:34
Millimeter fra aftale: Så meget betaler Chelsea for Sterling

Raheem Sterling er meget tæt på et skifte til Chelsea, melder engelsk avis.


Chelsea er i det seneste stykke tid blevet kædet sammen med Raheem Sterling, og det tyder også på, at et skifte er undervejs.

Daily Mail erfarer, at forhandlingerne mellem Chelsea og Manchester City har accelleret de seneste dage i den positive retning.

Hos begge lejre er der en optimisme om at få lukket en aftale, som forventes at ende på omkring £45 millioner - svarende til ca. 385 millioner kroner.

Såfremt klubberne når til enighed, melder avisen yderligere, at Raheem Sterling vil underskrive en fireårig kontrakt med The Blues.

Artiklen fortsætter under videoen

Manchester City er åbne for et salg, da Raheem Sterlings kontrakt udløber næste sommer og har ikke planer om at forlænge aftalen. 

Den 27-årige englænder skiftede til Manchester City fra Liverpool i en £49 millioner-handel tilbage i 2015. Siden da er det blevet til 131 mål i 337 kampe for Manchester City, hvor han også har været med til at vinde fire engelske mesterskaber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE