AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 12:49
Militæret bankede på døren: Sådan blev Maradonas skifte til England spoleret

The Athletic bringer en historie om, hvordan Diego Maradona fik


I 1982 skiftede Diego Maradona fra Boca Juniors til Barcelona, hvor han var i et par sæsoner, inden turen gik til Napoli.

Men inden han tog til Boca Juniors, spillede han i mange sæsoner for Argentinos Juniors, hvor han scorede over 100 mål. 

Dengang var han også i søgelyset hos flere engelske klubber, og det lykkede faktisk Sheffield United at få en aftale i stand. Det skriver The Athletic.

De blev enige om en sum på £150,000, og Diego Maradona stod til at blive Sheffield United-spiller. Sådan gik det ikke. 

Argentina var dengang ledet af militærdiktatur, og da de blev gjort opmærksomme på, at Sheffield United ville betale £150,000 for argentineren, bankede de på døren. De ville have den samme sum, hvis de skulle give ham tilladelse til at forlade landet.

- Pengene var ikke et problem. Det var det politiske aspekt i det. Sheffield United ville ikke involveres i noget bestikkelse. Derfor droppede de handlen, siger John Garrett, som dengang arbejde for Sheffield United, til The Athletic.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED