Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 13:12
Mikel Arteta om forbedring af Arsenal: Stadig lang vej

Arsenals manager siger, sit hold stadig har lang vej for at imødegå hans forventninger på trods om forbedringer den seneste tid.


Arsenal har gjort klare fremskridt i de seneste måneder, men holdet har stadig langt fra de standarder, Mikel Arteta har sat. 

The Gunners har vundet syv af de seneste 12 Premier League-kampe og scoret 22 mål, hvor de kun havde fundet netmaskerne 12 gange af de første 14 kampe. 

Manager Mikel Arteta blev spurgt op til kampen mod Burnley, hvor tæt holdet var på at være i hans image, var den den spanske manager overhovedet ikke i tvivl. 

- Meget langt. Meget, meget langt. Der er stadig meget at forbedre og en masse kvalitet at tilføje, siger Arteta til Sky Sport. 

- Vi skal være meget mere effektive i vores beslutninger og meget hurtigere til at åbne spillet op. Vi har brug for mere kontrol over spillet, flere defensive aktioner på modstandernes halvdel og færre gaver til dem. Der er meget endnu.

- Når man kigger på tabellen, er det ikke acceptabelt. Vi er Arsenal, og vi burde ikke ligge i nærheden af det her. Hvis nogen er tilfredse med det, så er vedkommende et forkert sted, uddyber manageren. 

Arsenal kan rykke op på en niendeplads, så vidt de slår Burnley lørdag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED