AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 16:13
Mike Dean i fokus: To sjove videoer fra Citys nedsabling af Chelsea

I søndagens topbrag mellem Manchester City og Chelsea var Mike Dean i fokus et par gange - og dommeren ser blot ud til at nyde det.


Der findes næppe fodbolddommere, som er mere genkendelige eller karismatiske end Mike Dean – i hvert fald aktive fodbolddommere, for Pierluigi Collina glemmer vi aldrig.

50-årige Mike Dean har dømt et utal af Premier League-kampe, og på den tid har englænderen ikke bare etableret sig som en af ligaens bedste dommere, han har også formået at medvirke til en række sjove scener.

På fodboldbanen er han blandt andet blevet kendt for at se opgivende ud, når det ene hold har smidt bolden væk, eller nærmest se ud til at juble, når det ene hold har scoret et mål.

Især er det dog dommerens teatralske fagter med armene, som har vakt opsigt, og det var også tilfældet i weekendens opgør mellem Manchester City og Chelsea.

Her tildelte Mike Dean et straffespark til Raheem Sterling i en duel med César Azpilicueta, hvor sidstnævnte nedlagde den engelske landsholdsspiller. Det skete på en ganske underholdende vis – se bare videoen herunder:

Efter kampen var Mike Dean igen i fokus, da han denne gang forsøgte at gemme kampbolden for Sergio Agüero, som havde gjort sig fortjent til den ved at score tre gange i opgøret. Se, hvordan den situation udspillede sig, i videoen herunder:

Herfra skal der lyde en tak til Mike Dean – never change.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED