Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 13:11
Mike Ashley sagsøger ny Newcastle-ejer

Mike Ashley har valgt at sagsøge en af de nye Newcastle-ejere.


En af Newcastles nye ejere, Amanda Staveley, mangler at betale millioner tilbage den tidligere ejer, Mike Ashley.

Det har fået Mike Ashley til at sagsøge Amanda Staveley.

Det skriver den engelske avis, The Times.

Mike Ashley gav Amanda Staveley et lån på £10 millioner for at kunne være med i købet af Newcastle, og i den aftale står der angiveligt, at hun ikke må kritisere ham offentligt. 

Det er ifølge Mike Ashley sket ifm. flytningen af 'Sports Direct' på St. James' Park, og derfor vil han have pengene tilbage med det samme. Ifølge The Times har han indleveret dokumenter for aftalen til retten. 

Mike Ashley gav den nye Newcastle-ejer mulighed for at betale tilbage den 17. november, men da det ikke skete, tager han nu jurudisk affære.

Amanda Staveley havde to år til at betale lånet tilbage, men pga. misligholdelsen vil Mike Ashley have pengene tilbage og sagsøger også Amanda Staveley, fordi der også har været et marketingstab ifm. flytningen af 'Sports Direct'.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE