Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 10:10
Michael Laudrup retter kritik: Beslutningen burde have været en anden

Michael Laudrup kritiserer beslutningen om at kampen mellem Danmark og Finland blev spillet færdig.


Michael Laudrup kritiserer beslutningen om at kampen mellem Danmark og Finland blev spillet færdig.
 
- Som jeg har sagt tidligere i transmissionen... Når sådanne ting sker, er man i sine følelsers vold. Der har man ikke overskud eller overblik til at træffe sådan nogle beslutninger, siger Michael Laudrup i TV3 Sports studie.
 
De danske landsholdsspillere skulle ikke have tumlet med ansvaret, mener den tidligere landsholdsspiller.
 
- Nu stopper vi her, og så må vi kigge på det. Når jeg siger "vi", mener jeg den overordnede organisation, som er en tredjepart, UEFA. "Vi stopper den her kamp med det samme, og så sidder vi i nat og finder ud af, hvad der skal ske," burde meldingen fra det europæiske fodboldforbund havde lydt ifølge Michael Laudrup.
 
Særligt UEFA's beslutninger møder kritik fra Michael Laudrup.
 
- Det er klart, at hvis man får at vide, at kampen spilles færdig i aften, eller at den skal spilles færdig i morgen klokken 12... Klokken 12 i morgen formiddag? Som Peter Møller også siger, så kommer mange af dem ikke til at sove i nat. Skulle de så stå op klokken 8, møde klokken 10 i Parken, for så at spille klokken 12? Det giver jo heller ingen mening, siger den tidligere Barcelona- og Real Madrid-spiller.
 
- Man tager en beslutning så tæt på så stor en følelsesmæssig begivenhed. Det synes jeg er forkert. Der skulle man have sagt, at man ikke spillede mere. Og så skal vi nok finde ud af, hvad muligheder der er. Om den skulle spilles i morgen aften, i overmorgen eller om den skulle blive 0-0, det kunne man finde frem til. Jeg synes, det var forkert. 
 
Michael Laudrup har dog respekt for, at landsholdet prøvede at fuldføre kampen på bedste vis.
 
- Når det nu skulle være sådan, synes jeg, det er utrolig flot af spillerne, at de alligevel går ud og prøver at finde det der overskud. Der var meget hjerte, men der manglede noget, mener Laudrup.
 
Premierekampen i gruppe B endte 1-0 til Finland.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE