AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 19:00
Michael Carrick med kærlig besked til José Mourinho

Michael Carrick var José Mourinhos assistent i Manchester United, før portugiseren blev fyret for 12 måneder siden.


Nu er José Mourinho blevet manager for rivalerne fra Tottenham, imens Michael Carrick stadig er i sit virke som assistenttræner i Manchester United under Ole Gunnar Solskjær.

Mourinho bragte Carrick til United som assistent, efter Carrick stoppede sin egen fodboldkarriere i sommeren 2018 – Carrick takker derfor Mourinho for at give ham chancen.

- Jeg har meget at takke Mourinho for. Det ved han. Han gav mig en chance som træner, det næste kapitel om du vil. Jeg vil altid være taknemmelig for det. Det var ikke noget, han behøvede at gøre, det var hans valg, sagde Michael Carrick ifølge Manchester Evening News.

- Efter alt hvad han har opnået, er der ingen chance for, at jeg ikke ville lære af ham. Det var mit første trænerjob, så det var helt nyt for mig. At have ham til at hjælpe og guide mig, som han gjorde dengang, det er jeg naturligvis blevet dygtigere af.

På onsdag vender Mourinho tilbage til Old Trafford med Tottenham, og det havde Carrick også kommentarer til.

- Det bliver en stor kamp onsdag. Jeg ser virkelig frem til den. Det var en mærkelig kamp mellem os i sidste sæson. Vi spillede godt, men de har virkelig talent, sagde Carrick om Mourinho og sidste sæsons kamp, som Tottenham vandt 3-0.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED