AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 11:32
Messis forklaring: Derfor er Van Dijk umulig at spille imod

Den argentinske verdensstjerne har forklaret, hvorfor Liverpool-forsvareren er så god.


Det kan godt være, at man er verdens bedste fodboldspiller -  måske nogensinde -  men det er ikke ensbetydende med, at en dygtig forsvarsspiller ikke kan sætte en stopper for dig.

For hvor Lionel Messi drev gæk med Liverpool og Virgil Van DIjk på Camp Nou i sidste sæsons Champions League-semifinale, så var det den hollandske midterforsvarer, som havde overhånden i returkampen på Anfield.

Nu har den argentinske superstjerne forsøgt at sætte ord på, hvorfor Van Dijk er så svær at spille mod som angriber.

- Han er en forsvarsspiller, som forstår at bedømme sin timing og vente på det rigtige tidspunkt til at tackle eller skifte position på, siger Messi til spanske Marca.

- Han er både hurtig og står, men han har msser smidighed for så høj en spiller at være. Han er hurtig på grund af sine store skridt, og han er imponerende både i forsvar og angreb, for han scorer også mange mål.

Det er blandt andet derfor, at Virgil Van DIjk af mange anses som verdens bedste midterforsvarer i øjeblikket og blandt andet slog netop Lionel Messi, da han blev kåret til FIFAs The Best-uddeling sidste måned.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED