Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 15:32
Messi udpeger: De er favoritter til at vinde Champions League

Lionel Messi har givet sine bud på, hvem der er de store kandidater til at vinde Champions League i denne sæson.


Efter Lionel Messis ankomst til PSG er det franske mandskab blandt favoritterne til at vinde Champions League i denne sæson.

I aften møder de Manchester City på Etihad Stadium, og med en sejr kan de kvalificere sig til ottendedelsfinalerne.

Der vil dog stadig være rigtig lang vej til at kunne løfte trofæet, da der er mange om buddet, og ifølge Lionel Messi er især Liverpool store favoritter.

I et interview med Marca bliver den argentinske verdenstjerne spurgt, hvilke mandskaber han ser som kandidater til at vinde Champions League.

- Mit bud i dag er Liverpool. De er kommet tilbage til at være det hold, der vandt Champions League (i 2019), siger Lionel Messi til Marca og tilføjer:

- Så er der også Manchester City, Bayern München, Real Madrid og Atletico Madrid. Der er mange hold, der kan kæmpe om trofæet, og konkurrencen har aldrig været hårdere endnu nu, fordi der er så mange hold, der kan vinde den.

Indtil videre er Chelsea, Liverpool, Manchester United, Juventus, Ajax, og Bayern München.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE