AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 09:35
Messi forklarer: Derfor var Liverpool-spiller den bedste i 2019

Argentineren forklarede under Ballon d'OR-ceremonien, hvorfor han havde stemt på Sadio Mané til FIFAs The Best-prisuddeling tidligere på året.


Sadio Mané var noget nær urørlig mod Everton onsdag aften og viste klart og tydeligt, hvorfor han blev tildelt fjerdepladsen i dette års Ballon d'Or-afstemning.

Det blev som bekendt Lionel Messi, der løb med den helt store individuelle hæder, da journalister kårede ham til vinder af Den Gyldne Bold.

Den argentinske troldmand vandt også FIFAs The Best-prisuddeling tidligere på året, hvor det både er spillerne, trænere og pressen, som er med til at udpege en vinder.

Dengang stemte FC Barcelona-stjernen på Sadio Mané som den bedste spiller i 2019, og under Ballon d'Or-ceremonien forklarede Messi så, hvorfor Liverpool-profilen havde gjort sig fortjent til den stemme.

- Først og fremmest vil jeg sige, at det er en skam at se Sadio Mané på fjerdepladsen til Ballon d'Or. Men jeg synes, der er mange gode spillere i år, så det er svært at vælge lige netop én, sagde Messi til Canal + under prisuddelingen.

- Men jeg stemte på Mané, fordi han er en spiller, jeg kan lide. Han har haft et stort år, som var exceptionelt for hele Liverpool-holdet, og derfor fik han min stemme.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED