AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 09:50
Merson trækker skarp kritik af Maguire tilbage: Jeg vil snakke med ham

Paul Merson vil undskylde personligt over for Harry Maguire efter at have kritiseret verdens dyreste forsvarsspiller i skarpe vendinger.


Den tidligere Arsenal-spiller og nuværende Sky Sports-ekspert, Paul Merson, var ikke just begejstret, da det blev offentliggjort, at Manchester United havde betalt 644 millioner kroner for Harry Maguire.

- Maguire for 644 millioner kroner er vanvid på højest niveau. Man skal huske på, at han gjorde det godt for England i en trebackkæde, og når man spiller med tre i bagkæden, gør man det kun af én grund; Forsvarsspillerne er ikke gode nok, og man stoler ikke på dem. Han gjorde det godt for England, sagde Paul Merson på Soccer Saturday forud for Manchester Uniteds kamp mod Chelsea dagen efter.

Her var Harry Maguire en af de bedste spillere for De Røde Djævle, hvor han var med til at forhindre Chelsea i at score på Old Trafford. Og nu trækker Paul Merson sin kritik tilbage, og han har i stedet forsøgt at kontakte Harry Maguire personligt for at undskylde.

- Hvis jeg skal være ærlig, synes jeg, at jeg var meget kritisk over for ham på Soccer Saturday. Jeg forsøgte at komme i kontakt med ham i dag (mandag, red.), og jeg vil snakke med ham i morgen (tirsdag, red.), da han svarede mig i en besked, siger Sky Sports-eksperten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED