AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:04:2019 09:31
Merson: Manchester United kommer til at parkere bussen

Paul Merson forventer, at Manchester United kommer til at spille som et Mourinho-hold i Manchester-derbyet.


Sky Sports-kommentatoren har ikke særlig stor tiltro til, at Manchester United kan bide skeer med Manchester City i en åben kamp.  Derfor forventer den tidligere Arsenal-spiller, at Manchester United kommer med en taktisk indstilling a la José Mourinho.

- Jeg vil ikke lyde respektløs, men jeg kan ikke se, hvordan Manchester United skal vende søndagens resultat mod Everton i dag.  De kan løbe nok så meget rundt, men de bliver nødt til at parkere bussen.  Hvis de forsøger at spille deres spil, vinder City 4-0.

- Vi kommer til at se et José Mourinho-hold.  Da han forlod klubben,  svingede det hele rundt, men det har taget seks måneder at svinge tilbage, så de nu igen spiller på de selvsamme måde, som Mourinho blev kritiseret for.

Ole Gunnar Solskjær har ellers beskrevet aftenens Manchester-derby som den perfekte mulighed for at komme med en modreaktion til nederlaget mod Everton,  men Merson anser The Red Devils som chanceløse.

- De er bare ikke særligt gode.  De var tåkrummende dårlige mod Everton, og det er var pinligt at se en af verdens største klubber blive flået. Spillerne skulle skamme sig, siger Merson. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED