AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 17:21
Merson kritiserer Arsenal: Dumt at lade Ramsey smutte

Paul Merson mener, at Arsenal har begået en kæmpe fejl ved ikke at forlænge kontrakten med Aaron Ramsey.


Sky Sports har erfaret, at Aaron Ramsey har skrevet en forhåndskontrakt med Juventus gældende fra sommeren 2019. Dermed ligner det et farvel til den walisiske landsholdsspiller efter 11 sæsoner hos The Gunners.

Ramsey ser derfor ud til at følge i fodsporet på tidligere Arsenal-spillere, der går ind i deres sidste kontraktår med klubben og dermed kunne forlade klubben kvit og frit ved kontraktudløb. Derfor møder klubben også kritik fra Paul Merson, der tidligere har spillet med stor succes i Arsenal.

- Det er dumt af Arsenal, at de lader en spiller af Ramseys kvaliteter komme ind i det sidste år af sin kontrakt og til sidst ikke forlænge med ham. Vi har set det før med Alexis, Oxlade-Chamberlain og Theo Walcott, som enten skiftede væk gratis eller klubben var nødt til at sælge for at få lidt penge for dem, siger Merson.

Aaron Ramsey fyldte i december 28 år og dermed er han aldersmæssigt på toppen af sin karriere. Det faktum får kun Paul Merson til fortsætte sin kritik af The Gunners:

- Det er kriminelt. Arsene Wenger var god til at få sin egen kontrakt forlænget, men det ser ud til, at han glemte alle spillerne. Ramsey er på toppen af sin karriere og burde ikke forlade klubben - og slet ikke gratis, slutter Paul Merson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED