AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 18:40
Merson forudsigelser er klar: United får det svært i derby

Sky Sports' Paul Merson er som altid klar med sit bud på, hvordan kampene i den kommende Premier League-spillerunde ender.


Det er igen ved at være tid til en forrygende Premier League-spillerunde, hvor vi vanen tro kan se frem til en række yderst interessante opgør. 

Weekendens største brag finder sted i Manchester, hvor de to bysbørn, City og United, tørner sammen på Etihad Stadium. 

Derudover kan både Chelsea og Liverpool fortsætte deres stime som ubesejrede, mens Fulham, Cardiff og Huddersfield skal forsøge at komme over stregen. 

Som altid er Sky Sports' Paul Merson klar med bud på rundens kampe:

Cardiff - Brighton 1-0

Huddersfield - West Ham 1-2

Leicester - Burnley 3-1

Newcastle - Bournemouth 0-2

Southampton - Watford 1-2

Crystal Palace - Tottenham 1-1

Palace spillede en god kamp mod Chelsea, men de formåede ikke at score. Nu møder de et Tottenham-hold, der ikke er i fulde omdrejninger. Det skal man være på Selhurst Park, hvor de kan se frem til en hård kamp. 

Liverpool - Fulham 5-0

Chelsea - Everton 2-0

Arsenal - Wolverhampton 3-1

Det bliver en underholdende kamp, men ikke en kamp, Wolverhampton vil se tilbage på med et smil på læberne. 

Manchester City - Manchester United 3-1

United har store problemer i det centrale forsvar. Hvis de starter, som de gjorde mod Bournemouth, er kampen afgjort på 15 minutter. Det vil ikke overraske mig, hvis Manchester City vinder med 5-0, men José Mourinho viser altid klassen i de store kampe. Han vil have en klar plan for, hvordan de holder sig i live i kampen. City vil være lidt nervøse, selvom United er den store klub. Presset er på City, da de forventes at vinde. Det tror jeg også, de gør. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED