Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2020 10:11
MERSEYSIDE-XI: Her er den stærkeste Everton- og Liverpool-startellever

Vi har forsøgt at komme med vores bud på den stærkeste startellever bestående af spillere fra Everton og Liverpool forud for lørdagens Merseyside Derby.


*Skadede spillere er ikke inkluderet, og denne XI er mest baseret på form snarere end spillernes tidligere meritter.

 

Målmand: Jordan Pickford

Havde Alisson ikke været skadet, havde der ikke været noget at rafle om, men uden brasilianeren går målmandspladsen til den engelske landsholdskeeper.

Pickford ligner bestemt ikke sikkerheden selv i mange situationer, men det kan man heller ikke ligefrem sige om Adrian.

 

Forsvarere:

Trent Alexander-Arnold

Defensivt en smule suspekt, men offensivt et es med mere end 25 assists over de seneste to sæsoner. I denne sæson er det kun blevet til en enkel, men han er svær at se bort fra.

 

Virgil Van Dijk

Meget atypisk har den hollandske stjerneforsvarer haft visse situationer, hvor hans defensive fejl har kostet Liverpool. Han er altså menneskelig, men stadig verdens nok bedste midterforsvarer.

 

Yerry Mina

Colombianeren har været blandt de bedste forsvarere i sæsonens indledning, og han kom på tværs af alt i The Toffees seneste sejr over Brighton. Gomez må lade sin plads for Everton-spilleren baseret på præstationer hidtil.

 

Lucas Digne

Der er hård konkurrence om venstreback-positionen, men franskmanden har været mere stabil i begge ender end Robertson.

Skotten har lavet en scoring og en assist, mens Digne står noteret for to assists. Til gengæld har Everton kun lukket fem mål ind med Digne på holdet, mens Liverpool har ladet 11 scoringer passere.

 

Midtbane:

Thiago Alcantara

Spanieren er blandt de bedste midtbanespillere i verden, og selvom han knap nok har fået chancen for at komme i gang for Liverpool endnu, kan det kun blive en succes med ham på holdet.

 

Jordan Henderson

Liverpool-anføreren førte The Reds til holdets første Premier League-titel i 30 år, og hans tilstedeværelse og lederskab var savnet i nederlaget til Aston Villa.

 

James Rodriguez

Han er svær at udelade, selvom han egentlig har opereret fra en kant snarere end fra playmaker-positionen for Everton. Colombianeren har været den helt store forskel for Everton og leveret den kreativitet og evnen til at assistere, som The Toffees manglede sidste sæson.

 

Forwards:

Mohamed Salah

Fem mål i fire optrædener for klubben er ikke værst, og man kan ikke klandre egypteren for, at Liverpool har lukket uvant mange mål ind i egen ende. Han har udført sit job hidtil.

 

Sadio Mané

Tre mål og to Man of the Match-præstationer står senegaleseren, der var Liverpools MVP sidste sæson, allerede noteret for. Richarlison er ikke værst, men helt samme niveau som Mané er han ikke på endnu.

 

Dominic Calvert-Lewin

Roberto Firmino er en fremragende fodboldspiller, men han scorer ikke særligt mange mål (undtagen for det brasilianske landshold under denne landsholdspause).

Calvert-Lewin scorer til gengæld mål. Det gjorde han sidste sæson, og det gør han i endnu højere grad i denne, nu hvor han har James Rodriguez til at servicere sig.

Med sine seks sæsonscoringer er han blot tre mål fra at tangere Firminos sæsontotal for hele 2019/20-sæsonen allerede.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED