AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 12:34
Mere sandsynligt end nogensinde før: Real tilbyder to superstjerner for Pogba

El Desmarque skriver, at Real Madrid pønser på at tilbyde The Red Devils både Gareth Bale og James Rodriguez i januartransfervinduet.


Både James Rodriguez og Gareth Bale var tæt på at forlade Santiago Bernabeu sidste sommer,  men i sidste ende endte de to uønskede stjernespillere med at forblive i klubben.

Men det er på lånt tid, og Zinedine Zidane har stadig ikke opgivet sin besættelse af at signe Paul Pogba fra Manchester United.

Derfor har han angiveligt opfordret klubpræsident Florentino Perez til at tilbyde både Bale og Rodriguez i bytte for den franske midtbanestjerne, som har siddet ude med en ankelskade siden september.

Det skriver El Desmarque.

Der har særligt i den spanske presse været spekulationer om, hvorvidt Pogba faktisk var skadet, eller blot nægtede at spille i øjeblikket.

El Desmarque skriver i hvert fald, at franskmanden gør alt, hvad han kan for at udskyde sit comeback for The Red Devils,  og Manchester United skulle være nået til den konklusion, at det måske er det rette tidspunkt at sige farvel til midtbanespilleren på.

Manchester United-ledelsen ser angiveligt positivt på udsigten til at kunne få James Rodriguez og Gareth Bale i stedet, så skal man tro El Desmarque, så har en handel mellem de to klubber aldrig set mere sandsynlig ud end nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED