AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 13:05
Mere knas i Tottenham-lejren: Levy afviste Mourinhos transferønske

José Mourinho havde udset sig en erfaren forstærkning til Tottenham-mandskabet, men den var Daniel Levy ikke med på.


Tottenham er kommet fornuftigt fra start efter coronapausen, hvor det er blevet til uafgjort mod Manchester United og sejr over West Ham, men bag kulisserne er alt dog ikke fryd og gammen. 

For nyligt kunne det franske medie Telefoot berette, at den dyrtindkøbte midtbanespiller Tanguy Ndombele ikke længere ønsker at spille for José Mourinho, og at kommunikationen mellem de to skulle være brudt helt sammen. 

Det problematiske forhold mellem Ndombele og Mourinho er dog ikke det eneste, som må bekymre Tottenham. 

Forud for sommerens transfervindue er der således også opstået uenigheder mellem José Mourinho og Daniel Levy. 

Ifølge det franske medie L'Equipe modtog Thomas Meunier et telefonopkald fra José Mourinho, der gjorde det klart, at han gerne ville hente belgieren. Den daværende Paris SG-spiller var samtidig ikke afvisende over for et skifte til Spurs, men den var Daniel Levy ikke med på. 

Levy, der står for Tottenhams transfers, mente således ikke, at Meunier var den rette spiller for Spurs, selvom han stod til at forlade PSG på en fri transfer. 

Meunier endte derfor med at skifte til Dortmund, hvilket nok har ærgret og irriteret Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED