Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 10:41
Mere end Mané og Robertson tilsammen: Så stor løn kræver Liverpool-profil

Calciomercato skriver, at Georginio Wijnaldum forlanger at blive en af de bedst betalte Liverpool-spillere, hvis han skal forlænge.


Liverpool og Gini Wijnaldum har hidtil ikke været i stand til at nå til enighed om en ny kontrakt, og med udløb på den nuværende om fire måneder er tiden i den grad ved at løbe ud.

Årsagen til, at de to parter endnu ikke har givet hinanden et håndslag, kan være hollænderens lønkrav. Ifølge Calciomercato kræver Wijnaldum nemlig en ugentlig hyre på £170.000.

Det vil gøre ham til den femtebedst betalte Liverpool-spiller efter Thiago Alcantara, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Virgil van Dijk, hvis man skal tro Spotrac, og det vil i praksis betyde, at han tjener mere end Andy Robertson og Sadio Mané - tilsammen.

Måske lyder det vildere, end det i realiteten er. Man kan sagtens argumentere for, at Mané på £80.000 om ugen og Robertson på £50.000 om ugen er vildt underbetalte i forhold til, hvad de er værd for Liverpool rent spillemæssigt.

Samtidigt kan man også godt se Wijnaldums argument for, at han gerne vil være blandt klubbens bedst betalte spillere. Han har gennem en årrække været en nøglespiller og "Mr. Reliable" på midtbanen, og så sent som onsdag udtalte Jürgen Klopp, at hollænderen er hans mest konsistente spiller.

Omvendt er det også nemt at se, hvorfor Liverpool nødigt vil give Wijnaldum for stor en kontrakt. Hollænderen er fyldt 30, hans gensalgsværdi er nedadgående, og selvom han leverer en motor af en anden verden på midtbanen, er han ikke en spiller med mange mål og assists.

Man kan ikke bebrejde Michael Edwards, hvis sportsdirektøren føler, at han kan finde en yngre spiller, som kan meget af det samme som Wijnaldum - men til færre penge.

Men skifter Wijnaldum på en fri transfer til sommer, nu hvor der allerede er rygter om en aftale med Inter, vil han formentlig kunne få den hyre, som han ønsker sig.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED