AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 17:48
Mens rivalerne er skadesplagede: Endnu en Liverpool-profil er kampklar

Joel Matip skulle også være klar til at trække i Liverpool-trøjen mod Manchester United søndag.


Joel Matip er klar til kamp, hvis Jürgen Klopp kalder ham på banen mod Manchester United denne søndag.

Matip, som måske har været Liverpools allerbedste spiller denne sæson, missede klubbens sidste to kampe inden landsholdspausen efter at have pådraget sig en skade.

Men til Liverpools egen hjemmeside fortællere den tårnhøje midterforsvarer nu, at han er klar til at tage kampen op mod Manchester United.

- Jeg er tilbage i træning, og forhåbentligt holder jeg mig skadesfri. Jeg træner igen og føler mig godt tilpas, så selvfølgelig er jeg klar.  Er der brug for mig, er jeg der, fortæller forsvareren.

Mens Manchester United ser ud til at måtte undvære både David de Gea og Paul Pogba, skulle yderligere to Liverpool-profiler også være vendt tilbage fra skader.

Alisson påbegyndte træning sammen med resten af truppen denne uge og skulle angiveligt have brugt ekstra timer på træningsbanen for at blive klar til storkampen.

Mohamed Salah har hidtil trænet alene i forsøget på at overkomme en ankelskade, men skulle angiveligt også kunne blive klar til ærkerival-opgøret.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED