AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 22:50
MEN-journalist med 9 grunde: Derfor kan United slå Liverpool

Dominic Booth ser nærmere på, hvorfor Manchester United kan få de tre point med Liverpool.


Det er længe siden, at Liverpool har været så store favoritter til at tage sejren mod Manchester United på Old Trafford, som de er i den kommende weekend.

Alligevel ser Dominic Booth, der er journalist på Manchester Evening News, muligheder for De Røde Djævle og er kommet med ni grunde til, at Solskjær & Co. kan tage sejren.

1. Old Trafford-faktor

I dette årti har Liverpool kun vundet én gang på Old Trafford, og det var en kamp, hvor de vandt 3-0 efter tre straffespark. Derudover har Liverpool haft det svært mod middelmådige United-hold under Louis van Gaal og Jose Mourinho. Et larmende hjemmepublikum kan gøre det svært for Klopps tropper.

2. Derby-faktor

Liverpool er store favoritter blandt bookmakerne, men alt kan se i disse derbys. Der er mange følelser i kampen, og Manchester United skal udnytte dette hos et Liverpool-hold, hvor der vil være nervøse træk. Fodbold kan være uforudsigeligt, og det kan kun Manchester United, som er underdogs, drage fordel af.

3. Mohamed Salah

I Merseyside er der frygt for Salahs ankelsakde, som han pådrog sig i den sidste kamp mod Leicester. Hvis han spiller, er der chance for, at han ikke er på sit bedste. Derudover har han heller ikke scoret i sine fire forsøg mod Manchester United.

4. Solid defensiv

Statistisk set har United den bedste defensiv i denne sæson, hvis man ser på xG stats. Defensiven bliver formentlig boostet, da Aaron Wan-Bissaka er tilbage, og det samme kan Victor Lindelöf og Luke Shaw.

5. Klopps statistik

Som tidligere nævnt har Liverpool ikke en god statistik på Old Trafford, og det samme har Klopp. 3-1-sejren hjemme på Anfield i sidste sæson var Klopps anden sejr i ni kampe mod Manchester United.

6. Kampen passer til United 

Hvordan kan United udnytte Liverpools svagheder? Det er svært at sige, hvordan kampen udvikler sig, men Solskjærs foretrukne tilgang er omstilling. Liverpool har gode boldspillere og et farligt angreb, og derfor vil United formentlig sidde langt tilbage på banen for at frustrere førerholdet. Det vil give mulighed for Rashford, James og Martial, hvis han er klar, til at ramme dem på kontra. 

7. Paul Pogba

Man kan sige meget om Pogba, men han er en spiller, der viser sig frem i de store kampe og er uden tvivl den mest talentfulde spiller i truppen. Solskjær vil være afhængig af, at Pogba leverer en fantastisk præstation. Hvis han rammer dagen, kan United vinde over alle.

8. Svaghederne i Liverpools defensiv

Det kan godt være, at Liverpool fører med otte point, men det må være fair at sige, at defensiven ikke har været på sit højeste. Et hold, der indkasserer tre mål mod RB Salzburg, er ikke fejlfrit. Hvis United kan få James til at løbe med Alexander-Arnold, kan de ramme akilleshælen på Klopps mandskab. Liverpool-backen er fremragende i det offensiven, men kan have problemer, når han skal løbe tilbage til eget mål. 

9. Rust hos Alisson

Den brasilianske målmand forventes at være klar til kampen efter at have været ude i flere uger med en skade, men der er chance for, at han kan have noget rust, som han skal have banket af sig først. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED