Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 15:00
"Men jeg koster €105 mio" - Brandvarm angriber er motiveret af United-rygter

Andre Silva siger, at han bliver motiveret af historierne, der i øjeblikket kæder ham sammen med et skifte til Old Trafford.


Rygter er rygter, men André Silva indrømmer gerne, at tanken om at spille for Manchester United er noget, der holder ham ved ilden og giver ham blod på tanden.

Sidste måned skrev blandt andre Sky Deutschland, at De Røde Djævle anså den 25-årige portugiser som et billigere alternativ til Erling Håland, og med 20 mål og fem assists i 23 kampe for Eintracht Frankfurt er han faktisk mere effektiv end den norske målmager i øjeblikket.

- Jeg har hørt rygterne, men rygter er rygter. Mod slutningen af denne sæson er det noget, der giver mig mere motivation til at arbejde, og det er et tegn på, at det, jeg har opnået, bærer frygt, fortæller Silva til O Jogo.

Ifølge den tyske udgave af Sky var ud over de mange mål særligt den favorable pris på Silva, som appellerede til Manchester United. Men netop salgsprisen kan Silva godt joke om.

- Jeg er omkring €105 millioner værd. Ej, det er for sjov. Jeg har læst, at jeg er omkring €30 millioner værd. Ting er, hvad de er, men det vigtigste er at se på mig, og hvad jeg kan gøre, siger Silva til den portugisiske avis.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED