Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 18:39
M.E.N. afslører: United nægter at være enige med Wolves

Manchester United er ikke enige med Wolverhampton om en pris på Raul Jimenez.


I går kom det frem, at Manchester United angiveligt var enige med Wolverhampton om en pris på £60 millioner for bomberen Raul Jimenez.

Tidligere på dagen var der dog rygter i den spanske presse, som sagde, at Juventus nu var frontløbere, da deres interesse har fået Wolves til at lugte blod, hvilket har medført, at prisen er steget til £72 millioner.

Nu følger lokalmediet, Manchester Evening News, således trop, og skriver, at Manchester United har nægtet til mediet, at der er nogen form for handel på plads.

Mediet skriver desuden, at The Red Devils fortsat har fuldt fokus på at hente enten Jack Grealish eller Jadon Sancho denne sommer, da man føler, at man har muligheder nok på angriberpositionen efter Odion Ighalos forlængelse. 

29-årige Jimenez har ellers solgt sig selv godt, da han har leveret 30 mål og 13 assists på 76 kampe, efter at han kom til Wolves fra Benfica for £30 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED