Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 10:36
Mellemmand: United hyrer tidl. sportsdirektør til at signe Bayern-profil

The Red Devils har angiveligt hyret Antero Henrique til at signe Corentin Tolisso, skriver fransk medie.


Selvom man signede Bruno Fernandes i januartransfervinduet, er det ingen hemmelighed, at Manchester United godt kunne bruge en midtbanespiller eller to mere.

Derfor har man 25-årige Corentin Tolisso fra Bayern München som transfermål, og for at hjælpe med forhandlingerne har The Red Devils angiveligt hyret Antero Henrique, som skulle have spillet en nøglerolle i forhandlingerne om netop Fernandes.

Det skriver franske Le10Sport.

Henrique er forhenværende sportsdirektør for Paris Saint-Germain, hvor han stod for at signe spillere som Neymar og Kylian Mbappé.

Den 52-årige portugiser er i flere omgange blevet sat i forbindelse med den ledige stilling som sportsdirektør for Manchester United. Klubben skulle dog have indstillet jagten på en regulær sportsdirektør, men det afholder altså ikke den engelske storklub fra at gøre brug af Henriques store erfaring med forhandlinger og kildenetværk i fodboldverdenen.

Manchester United skulle nemlig have givet Henrqie mandat til at forhandle med Bayern München om Corentin Tolisso, og Henrique skulle allerede have arbejdet på sagen i flere uger og været i kontakt med spilleren og hans repræsentanter.

Bayern-træner Hansi Flick skulle ikke anse Tolisso som essentiel for sine planer, så franskmanden er til salg og skulle selv være positivt indstillet overfor et skifte til Old Trafford.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED