AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2022 18:52
Meget eftertragtet: Han kan udfordre De Gea i United-målet

Manchester United kædes i øjeblikket sammen med græsk målmand.


David De Gea fik en uheldig rolle i den sidste kamp mod Brentford, og det har medført kritik af situationen på målmandsposten i Manchester United.

Tidligere på sommeren sendte man Dean Henderson til Nottingham Forest på en lejeaftale og har indtil videre ikke fundet en erstatning, som kan udfordre den spanske målmand.

Flere målmænd er i den forbindelse blevet kædet sammen med et skifte til Old Trafford og seneste skud på stammen er en græsk målmand.

Fabrizio Romano melder i dag, at De Røde Djævle er én af flere klubber, som har en interesse i Odysseas Vlachodimos fra Benfica. 

Ifølge transferjournalisten er den græske målmand én af fire, som Manchester United har på listen. 

Odysseas Vlachodimos er en vigtig spiller for Benfica, og derfor vil det også kræve et større bud, hvis de skal have fingrene i den 28-årige målmand. 

Han ankom til den portugisiske klub fra Panathinaikos i 2018, da han blev hentet for omkring 20 millioner kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE