AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2018 16:27
Medier: Chelsea har fyret Antonio Conte - Sarri er på vej

Ifølge flere medier har Chelsea i dag taget afsked med Antonio Conte. Maurizio Sarri forventes inden længe at overtage jobbet som manager for The Blues.


Antonio Conte har længe lignet en færdig mand i Chelsea, og ifølge medier som Sky Italia, The Telegraph og The Independent er italieneren nu fortid i London-klubben. 

Vejen er dermed banet for Maurizio Sarri, der inden længe kan blive præsenteret som ny Chelsea-manager. 

Conte opnåede stor succes i sin første sæson hos Chelsea, hvor det blev til et engelsk mesterskab samt en finaleplads i FA Cuppen, men den forgangne sæson bød på begrænset succes samt en masse uro uden for banen. 

Den tidligere Juventus-træner var tydeligt utilfreds med klubbens ageren på transfermarkedet, og rygterne om en fyring har efterhånden stået på i mange måneder. 

Det bliver dog ikke nogen billig fornøjelse for Chelsea at slippe af med Conte. Englænderne skal således betale det sidste år af hans kontrakt i kompensation, hvilket sikrer ham £9 mio. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED