AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 21:04
Medie: West Ham vil hente Inter-brasser

Ifølge Sport Mediaset vil West Ham hente Gabigol i Inter.


Brasilianske Gabigol har genfundet tidligere tiders storform, efter angriberen vendte tilbage til den brasilianske liga og Santos på leje fra Inter.

Gabigol kom til Inter fra netop Santos i 2016, men her fandt han aldrig fodfæstet, og det resulterede altså i at han blev udlejet til først Benfica, hvor han blot fik 156 minutters fodbold i benene, og dernæst tilbage til den brasilianske storklub.

I sin anden omgang i Santos har Gabigol så foreløbigt scoret 25 mål i 49 kampe, hvilket har vækket interesse hos en Premier League-klub.

Det italienske medie Sport Mediaset skriver nemlig, at West Ham og Crystal Palace vil forsøge at hente Gabigol til januar, men at West Ham fører ræset, da klubben allerede har kontaktet Inter med henblik på et skifte. 

Gabigol selv har da også indrømmet, at han ønsker at vende tilbage til Europa for at spille fodbold i 2019, og det kan altså potentielt blive i London.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED