AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 16:23
Medie: West Ham-profil kan gennemføre stor transfer til PL-giganter

West Hams Declan Rice er et af Premier Leagues større talenter, og han er da også på ønskelisten i Manchester United, som eftersigende har interesse i at tilknytte ham allerede fra januar måneds transfervindue.


Declan Rice er et produkt fra Chelseas ungdomsafdeling, men han skiftede i løbet af 2014 én tilværelse i London ud med en anden, da han gennemførte en transfer fra Chelsea til West Ham. 

Imidlertid ligner det nu, at den 20-årige forsvarsspiller kan være på vej til at forlade de trygge rammer i den engelske hovedstad - og i stedet begive sig ud på et eventyr med destination Manchester. 

Her skulle The Red Devils - ifølge Football Insider - være klar med et bud i omegnen af 750 millioner kroner. Det mener i hvert fald Noel Whelan fra netop Football Insider. 

- Jeg tror, at Declan Rice kan være den næste Premier League-stjerne, der går for en rekordsum. Vi har lige set Harry Maguire blive handlet for 665 millioner kroner, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis Rice bliver handlet for 750 millioner kroner. Eller mere, siger Noel Whelan. 

Declan Rice har kontrakt med West Ham til sommeren 2024. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED