AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 23:09
Medie: United har ikke opgivet Eriksen - vil forsøge igen til januar

Manchester United har ikke opgivet at hente Christian Eriksen til klubben og nu vil De Røde Djævle forsøge at overbevise danskeren til januar.


Christian Eriksen meddelte henover sommeren, at han var klar til at prøve noget andet end Tottenham. Trods skriverier hele sommeren blev danskeren dog hos Spurs, hvor han har kontraktudløb efter denne sæson.

I løbet af sommeren blev den danske landsholdsspiller sat i forbindelse med Manchester United, men det skulle danskeren ifølge forskellige medier have afvist. I denne uge skrev The Metro, at De Røde Djævle ikke har opgivet at hente Christian Eriksen til klubben og vil forsøge igen til januar.

Nu skriver spanske medier som El Desmarque, at Eriksen ikke længere vil vente på Real Madrid. Samme medie skriver ligeledes, at Manchester United er klar til at byde £43m for danskeren i januars transfervindue.

Det kan være et beløb, som kan få Spurs til at overveje at sælge Christian Eriksen, da de ellers kan miste ham gratis til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED