AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:01:2019 22:36
Medie: Unai Emery opfordrer Arsenal til at finde midler til Denis Suarez-handel

Arsenal-manageren opfordrer klubben til at finde den nødvendige kapital for at bringe Barcelona-spilleren til London.


Barcelonas unge midtbanespiller Denis Suarez skulle være meget interesseret i at blive genforenet med sin tidligere træner Unai Emery.

Og interessen skulle være så gensidig, at Unai Emery har opfordret ledelsen i Arsenal til at finde de nødvendige midler, for at handlen kan lykkes. Det skriver London Evening Standard.

Emery arbejdede sammen med Suarez i Sevilla, og den unge midtbanespiller har mere end svært ved at kæmpe sig til spilletid på Camp Nou.

Men ifølge det engelske medie vil Barcelonal kun overveje en låneaftale, hvis Arsenal er villige til at betale 20 millioner pund med det samme, for at skiftet bliver permanent til sommer.

Den pris har ledelsen i Arsenal dog svært ved at efterleve. Desuden har fodbolddirektør i Arsenal Raul Sanllehi en tradition for få transferhandler i januar.

Efter Unai Emery og Arsenal lørdag spillede sig videre i FA Cup'en med en sejr over Blackpool, bekræftede Emery til London Evening Standard, at han er på udkig efter en kantspiller i dette transfervindue.

Denis Suarez har spillet i flere positioner i sin karriere, men Emery fortalte i interviewet, at "han spillede som venstre eller højre kantspiller i Sevilla sammen med mig".


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED