AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 13:35
Medie udpeger: Seks store sommersignings der har haft det svært

The Guardian har udpeget seks sommerindkøb, som endnu ikke har slået deres navn fast i Premier League.


Mens spillere som Daniel James og Christian Pulisic har imponeret, så har andre af sommerens indkøb haft sværere ved at slå igennem i Premier League. 

Den engelske avis The Guardian har samlet seks store sommersigning, der endnu ikke har slået deres navn fast i landets bedste række. 

Moise Kean - Everton 

Det kom bag på mange, at Juventus valgte at sælge Kean, men det kom som en endnu større overraskelse, at angriberen havnede i Everton.

19-årige Kean har dog slet ikke formået at slå til i Everton, og han har kun én gang spillet fuld tid i Premier League. Det er endnu ikke blevet til et mål for Kean i Everton-trøjen, men måske kan Marco Silvas afgang skyde gang i italienerens Everton-karriere. 

Che Adams - Southampton 

Angriberen scorede i sidste sæson 22 mål for Birmingham, men han har haft svært ved at tage skridtet fra the Championship til Premier League. Adams gjorde det ellers godt i pre-season, men han har endnu ikke scoret i denne sæson, og han står nu bag Danny Ings i køen til spilletid. 

Pablo Fornals - West Ham 

Det lignede, at West Ham havde gjort et kup, da de hentede Fornals, men han har ikke imponeret i London-klubben. 

Dani Ceballos - Arsenal 

Ceballos' Arsenal-karriere startede forrygende, da han spillede en drømmekamp mod Burnley. Siden da har der dog været langt mellem snapsene for spanieren, som har været ude den seneste tid med en skade. 

Joelinton - Newcastle 

Newcastle betalte et rekordhøjt beløb for at få Joelinton til klubben, men angriberen har endnu ikke betalt tilbage. Det er kun blevet til et enkelt mål, og det siger en del, at Andy Carroll lige nu truer ham i kampen om en plads i startopstillingen. 

Wesley - Aston Villa

Brasilianerens tid i Aston Villa startede udmærket, men han er faldet af på den, og det er tydeligt, at han mangler selvtillid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED