AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 16:18
Medie udpeger: Her skal Chelsea forstærke sig

Football London har givet deres bud på, hvor Chelsea skal forstærke sig, når de igen kan købe spillere.


Chelsea kunne i sommer ikke forstærke truppen på grund af deres transferkarantæne, og dette vil også være tilfældet til januar, hvis klubben ikke får ophævet karantænen. 

Senest til sommer kan the Blues dog endelig gå ud og forstærke sig, og ifølge mediet Football London bør Frank Lampard gå benhårdt efter at styrke disse tre positioner: 

Venstreback 

Chelsea råder lige nu over to venstrebacks i form af Emerson og Marcos Alonso, men sidstnævnte er faldet meget i niveau, og han kan meget vel være fortid i klubben til sommer. 

Dermed vil der kun være Emerson tilbage, hvilket ikke er nok for en klub som Chelsea. Samtidig kan Lampard blive fristet til at kigge efter en lidt stærkere venstreback, og på rygtebørsen kædes klubben allerede sammen med Leicesters Ben Chilwell. 

Kantspiller

I skrivende stund er Chelsea fint besat på de to kanter, hvor spillere som Willian, Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi har vist sig godt frem, mens erfarne Pedro også står klar i kulissen.

Situationen kan dog ændre sig drastisk til sommer, hvor både Willian og Pedro har kontraktudløb. Ingen af de to er endnu nået til enighed med the Blues om en ny aftale, og måske er det også på tide at tage afsked med dem. 

Angriber 

Tammy Abraham ejer lige nu angriberposten i Chelsea, men the Blues vil måske gøre klogt i at forstærke sig på denne position. Olivier Giroud er formentlig ikke at finde i klubben meget længere, mens Michy Batshuayi har en tendens til at svinge i niveau. 

Angribere er dog ikke billige, men Chelsea har som bekendt sparet en del penge i sommer, så økonomien bør ikke blive et problem. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED