Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: To spillere kan forlade Liverpool

Af Emil Plovgaard
19.11.2023 Kl. 14:18
Flere Liverpool-spillere har kontraktudløb i sommeren 2024.

Fire spillere forlod Liverpool på frie transfers den forgangne sommer.

Således forlod Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og Naby Keïta alle The Reds, uden at klubben fik en krone for dem.

Og da transfervinduet i januar nærmer sig med hastige skridt, stiger sandsynlighed for at miste spillere med kontraktudløb næste sommer til andre klubber.

 

Flere Liverpool-spillere har kontraktudløb i sommeren 2024, og ifølge Daily Mirror er det sandsynligt, at både Thiago og Joël Matip forlader klubben for at søge nye udfordringer.

Desuden mener avisen, at Adrían og Conor Bradley, der også har kontraktudløb om godt otte måneder, kan få kontrakterne forlænget.

36-årige Adrían er i øjeblikket tredjevalg bag Alisson og Caiomhin Kelleher, og selvom han endnu ikke har spillet en kamp for klubben i denne sæson, ville det ikke være nogen overraskelse, hvis han får forlænget sin kontrakt med klubben.

20-årige Bradley var spået en større rolle på Liverpools førsteholdet i denne sæson, men en alvorlig skade i forberedelserne til sæsonen, betød, at han sakkede agterud.

Klopp menes dog at være en stor fan af højrebacken, og i sommer var der forlydender om, at han skulle have skrevet under på en forlængelse, så kontrakten fremover ville gælde frem til sommeren 2026, men det er der endnu ikke kommet nogen officiel udmelding omkring.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Gravesen vil have dansk stjerne af landsholdet: Han er ikke god nok

2. Traumatisk oplevelse har sat sig i Schmeichel: Så sin ven blive slået ihjel

3. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

4. – Marcus Rashford skal ikke med England til EM

5. Big Six-klub vil hente Jude Bellinghams bror

Annonce