Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 14:55
Medie: Spansk storklub jagter to Premier League-spillere

Shkodran Mustafi og Mamadou Sakho er muligvis snart at finde i La Liga.


Arsenals Shkodran Mustafi og Crystal Palaces Mamadou Sakho rygtes i øjeblikket til Real Betis. Den spanske klub ønsker at forstærke sig i midterforsvaret. Det skriver det spanske medie, Estadio Deportivo.

Real Betis har indledt denne sæson på noget foruroligende vis. Efter at have høstet ni point i sæsonens første fire kampe, er det siden blevet til seks ud af syv mulige nederlag. Det betyder, at klubben i øjeblikket kan findes på 14. pladsen, blot to point over nedrykningsstregen.

Det er især i forsvaret, at Los Verdiblancos oplever sine største problemer. Indtil videre har det nemlig lukket bekymrende 23 mål ind - flere end nogen anden klub i rækken.

Derfor går Betis efter både Mustafi og Sakho som mulige transferemner. Begge spillere har kontraktudløb til sommer.

I det hele taget ser det ud til, at der er gode muligheder for, at Mustafi skal en tur til Spanien, når hans kontrakt med Arsenal løber ud. Han rygtes nemlig også til FC Barcelona i dagens udgave af Mundo Deportivo.

Real Betis spiller sine hjemmekampe på Benito Villamarín, der har en kapacitet på over 60.000 siddepladser. Fodboldklubben har i øjeblikket flere end 50.000 medlemmer, hvilket gør den til en af Spaniens største.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED