Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 09:58
Medie: Spansk storklub byder på Tottenham-spiller

Den brasilianske back har ikke formået at imponere Antonio Conte.


Atlético Madrid har afgivet et bud på Tottenhams brasilianske højre back Emerson Royal.
 
Det melder mediet Football Insider.
 
De spanske giganter har rettet blikket mod forsvarsspillerren denne sommer, efter at man solgte Kieran Trippier til Newcastle i januar, og siden da har ledt efter en erstatning.
 
23-årige Emerson Royal er angiveligt en spiller, som Tottenham gerne vil lytte på tilbud på denne sommer, og Spurs jagter omkring 20 millioner pund for forsvarsspilleren, der kan skifte klub bare et år efter han kom til fra FC Barcelona.
 
I 2022 var det Matt Doherty, der primært startede inde som højre wingback for Tottenham, mens Emerson Royal var førstevalg på positionen i begyndelsen af sæsonen.
 
Ingen af de to har dog for alvor imponeret Conte, og derfor er Tottenham blandt andet blevet sat i forbindelse med Middlesbroughs Djed Spence.
 
Emerson optrådte i alt 44 gange for Spurs i den foregående sæson, hvoraf mange kampe dog var som indskifter. Der resterer endnu fire år af hans kontrakt med London-klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE