Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 12:14
Medie: Southgate har overraskelse klar i startopstilling

Ifølge The Athletic ser England ud til at starte med Jack Grealish på bænken og med et overraskende navn på venstreback i dagens opgør mod Kroatien


England tager endelig hul på deres EM-slutrunde, når Gruppe D-opgøret mod Kroatien fløjtes i gang denne eftermiddag. 

Diskussionerne har i månederne op til turneringen bølget om, hvem der skal starte på den forreste del af banen, hvor Phil Foden, Jack Grealish, Marcus Rashford, Jadon Sancho og Raheem Sterling ser ud til at skulle kæmpe om to pladser.

Og ifølge The Athletic ser det ud til, at det bliver Sterling og Foden, der får positionerne bag Harry Kane i første kamp. Mediet fortæller samtidig, at højrebacken Kieran Trippier lidt overraskende ser ud til at starte kampen på venstreback. 

Trippier har spillet samme position i kortere perioder i Englands venskabskampe før turneringen, men det mentes at være fordi de normale førstevalg, Ben Chilwell og Luke Shaw, både havde spillet europæiske finaler med deres klubhold. 

Men nu ser det altså ud til, at Atlético Madrid-profilen får lov til at fortsætte på positionen. Profilerne Jordan Henderson og Harry Maguire, der først for nylig er kommet tilbage fra skader, ventes ikke at starte inde i dag. Der er kickoff mellem England-Kroatien kl. 15, og startopstillingerne ventes at være klar cirka kl. 13.45.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE