Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 11:05
Medie: Solskjær forbereder salg af målmand

Ole Gunnar Solskjær forbereder et salg af enten David de Gea eller Dean Henderson, der begge kæmper om pladsen som førstemålmand i Manchester United.


Manchester Uniteds manager, Ole Gunner Solskjær, er forberedt på at sælge én af sine målmænd i sommerens transfervindue. 

Det skriver the Sun. 

David de Gea har vogtet buret for United siden ankomsten til Old Trafford i 2011, hvor han slog sit navn fast som én af verdens bedste målmænd på daværende tidspunkt.

De seneste sæsoner har den spanske keeper dog lavet en del fejl, hvor Dean Henderson nu står i kulissen og har imponeret de gange, han har fået chancen fra start. 

Dean Henderson har, efter sit vellykkede ophold hos Sheffield United, ikke fået den mængde spilletid, han ønsker, og det giver eftersigende Solkjær en del at tænke over. 

The Sun skriver, at United eftersigende vil lede efter en kvalitetsmålmand, der gerne vil spille en håndfuld kampe i løbet af en sæson. 

Selvom den norske manager insisterer på, at han er tilfreds med konkurrencen, er sagen blevet et problem bag lukkede døre. 

Dean Hendersons kontrakt udløber til 2025, mens de Geas udløber i 2023. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED