AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 09:04
Medie: Skadet Kane bliver udtaget til landsholdet

Harry Kane vil sandsynligvis blive udtaget til den engelske landsholdstrup, selvom han i øjeblikket er skadet og ikke har spillet i over en måned.


I Tottenham er der et håb om, at Harry Kane kan spille en rolle i Champions League-finalen den 1. juni, mens den engelske landstræner bare håber, at angriberen er klar fem dage senere.

Her skal England spille semifinale i Nations League mod Holland, og Gareth Southgate vil ifølge Sky Sports inkludere Harry Kane i truppen, selvom Tottenham-stjernen ikke har været i kamp siden den 9. april i Champions League-kvartfinalen mod Manchester City.

Den engelske landsholdstrup bliver udtaget i dag omkring middagstid, og her vil landstræneren sandsynligvis udtage mindst 25 spillere, om end kun 23 navne kan blive registreret til UEFA den 27. maj.

På det tidspunkt vil Harry Kane ikke have spillet en kamp i over halvanden måned, men det lader altså ikke til at bekymre den engelske landstræner, der vil gå langt for at have sin helt store stjerne med.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED