AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2020 16:48
Medie: Rival udfordrer Uniteds køb af Bruno Fernandes

Tottenham er efter sigende i forhandlinger med Sporting omkring et muligt køb af midtbanespilleren Bruno Fernandes.


Manchester United har i form af manager Ole Gunnar Solskjær og assistent Mike Phelan været i Portugal for at overvære Bruno Fernandes, og nu overvejer De Røde Djævle, om man skal gøre alvor af interessen ved at byde på portugiseren.

Samme interesse havde United i Fernandes i sommerens transfervindue, hvor han imidlertid endte med at blive i Sporting Clube de Portugal.

Ole Gunnar Solskjær har planer om at erhvere sig mindst en central midtbanespiller i løbet af januar, og portugiserne vil ikke udelukke, at Fernandes kan blive solgt. Derfor er han også havnet øverst på ønskelisten i Manchester United, skriver London Evening Standard.

Det er dog ikke kun De Røde Djævle, der er ude efter Fernandes. 

Mediet beIN SPORTS skriver nemlig, at Tottenham lige nu i London er i forhandlinger med Sporting om et køb af midtbanespilleren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED