Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2021 08:13
Medie: Rangnick øjner måske andet Premier League-job efter United-rolle

Ralf Rangnick kan muligvis ende med at stå i spidsen for et andet Premier League-mandskaber i næste sæson.


Manchester United besluttede sig for at ansætte Ralf Rangnick efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær.

Tyskeren har fået rollen som midlertidig manager, og det er planen, at Manchester United skal finde en ny manager efter sæsonen er færdigspillet.

I sin aftale med Manchester United vil han få en toårig kontrakt som konsulent på Old Trafford, når rollen som midlertidig manager slutter.

Nu forlyder det, at han kan søge mod andet managerjob i det engelske i næste sæson. Det skriver Eurosport.

Ifølge mediet skulle Ralf Rangnick være klar på andet et managerjob i Premier League, hvis perioden som manager i Manchester United ikke bliver forlænget efter sæsonen.

Efter skiftet til Manchester United har han genopfundet lysten til at være manager, og det kan meget vel ende med, at han vil fortsætte som manager i 2022/23-sæsonen.

Det er uvist, om rollen som konsulent vil blive annulleret, hvis han fortsætter som manager hos en anden Premier League-klub i næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE