AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2021 14:48
Medie: Premier League vil belønne vaccinerede trupper

Premier League har onsdag sendt et kommuniké ud til samtlige ligaens klubber, hvori de anbefaler, at alle lader sig vaccinere mod coronavirus, og samtidig røber, at man vil belønne dem, som har flest færdigvaccinerede spillere i truppen.


Det halter efter, når det kommer til at blive vaccineret mod coronavirus i Englands bedste række.
 
I 13 ud af 20 klubber i Premier League er under 50 procent af spillerne færdigvaccinerede mod coronavirus.
 
Og derfor har Premier League nu skrevet ud til klubberne i en generel opsang, der gør opmærksom på, at det ikke er godt nok, mens ligaen samtidig har et ønske om at belønne de klubber med flest færdigvaccinerede spillere i truppen. 
 
Det erfarer Sky Sports News, der er kommet i besiddelse af en udmelding med Premier League som afsender.
 
- Ifølge den data, vi har adgang til, findes der kun syv klubber, hvor der er flere end 50 procent færdigvaccinerede spillere, så der er vej igen, står der indledningsvist i brevet.
 
Overvejer at belønne trupper
 
Premier League overvejer at belønne trupperne, men nævner dog ikke konkret hvordan det vil ske.
 
- Vi overvejer, hvordan og på bedst mulig vis vi kan belønne de trupper/spillere, som er mindst modtagelige overfor corona, og som har valgt at blive vaccinerede.
 
- Det står lysende klart, at færdigvaccination bliver et nøglekriterie fra regeringen og sundhedsmyndighederne, hvad angår udlandsrejser og gyldig covid-pas til større begivenheder.
 
Tirsdag blev Chelseas N'Golo Kanté smittet med corona, og det har fået bekymringerne til at stige, skriver Sky Sports News.
 
En undersøgelse, foretaget af Sky Sports News, viser, at de fleste spillere i Premier League har valgt at tage imod det første stik, mens det halter efter med det andet.
 
Samtidig, kan mediet fortælle, er det kun Wolves, der har en trup, hvor alle er færdigvaccinerede.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE