Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 11:49
Medie: Nye ejere skal mødes med Steve Bruce i dag

Steve Bruce ventes afskediget i løbet af denne uge - mon det sker i dag?


En af Newcastles nye ejere, Amanda Staveley, skal angiveligt mødes med Steve Bruce og Newcastle-truppen for første gang i dag, mandag. Det skriver Sky Sports News.
 
Det forventes, at Steve Bruce bliver løst af sin kontrakt med klubben før søndagens opgør mod Tottenham på St. James' Park.
 
Det var oprindeligt planen, at Staveley skulle have mødtes med Bruce og spillertruppen i fredags, men både manager og spillere holdt fri på grund af landsholdspausen.
 
Uden en potentiel erstatning lige på trapperne, forventes det, at den nuværende assistenttræner i klubben, Graeme Jones, vil tage over i rollen som caretaker, indtil en mere permanent løsning er faldet på plads.
 
I torsdags fortalte Bruce til Sky Sports News, at han udemærket var klar over, at det nye ejerskab ønsker en ny træner.
 
- Jeg vil gerne fortsætte som træner, men jeg bliver også nødt til at være realistisk. Jeg er ikke dum, og jeg ved godt, hvad der kan ske, når en klub får nye ejere, lød det fra Bruce i forbindelse med overtagelsen.
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE