Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 12:34
Medie: Newcastle lurer på tidl. United-stopper

Newcastle er stadig søgende på transfermarkedet.


Newcastle har angiveligt udset sig Chris Smalling, der i øjeblikket er på kontrakt hos AS Roma.
 
Den tidligere United-stopper har været genstand for en del kontroverser inden for den seneste måned, idet det er kommet frem, at han er modstander af coronavaccinen.
 
Efter større pres, blandt andre fra José Mourinho, kom det dog i begyndelsen af denne måned frem, at Smalling havde fået sit første stik.
 
Forsvarsspilleren er dog angiveligt ikke tilfreds med den tvang, han er blevet underlagt, og derfor kan han også være opsøgende efter et klubskifte.
 
Her kommer Newcastle passende ind i billedet, skriver Teleradiostereo, for de har i den grad brug for defensive forstærkninger.
 
Klubben ligger i øjeblikket på en 19. plads i Premier League - men torsdag annoncerede man ankomsten af Chris Wood, ligesom man også tidligere på måneden hentede Kieran Trippier.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE