Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2020 19:18
Medie: Manchester United vil ikke sælge vraget 21-årig trods interesse

AC Milan vil angiveligt gerne gøre Diogo Dalots lejeaftale permanent - men det får de ikke lov til.


Manchestrer United vil angiveligt ikke sælge Diogo Dalot, der i øjeblikket er udlejet til AC Milan på trods af den manglende spilletid på Old Trafford.
 
Dalot har spillet bare seks minutters Premier League-fodbold i 2020, og den 21-årige var som regel ikke at finde i Ole Gunnar Solskjærs kamptrupper.
 
Som et resultat heraf, blev han lejet ud til Serie A-giganterne, AC Milan, på et sæsonlangt lejeophold for at få fast spilletid.
 
Her har han heller ikke været førstevalg, for den rolle indtager Davide Calabria. Til gengæld har han fået masser af spilletid i Europa League-turneringen i denne sæson, hvor han blandt andet bidrog til 3-0-sejren over Slavia Prag med et mål og et oplæg.
 
Nu kan ESPN så berette, at der ikke er nogen købsoption inkluderet i lejeaftalen, ligesom United heller ikke vil gøre sit for, at lejeaftalen bliver permanent.
 
Dalot anses nemlig stadig som en væsentlig del af truppen af Solskjær, som tror på, at den 21-årige back har en stor fremtid foran sig.
 
Hans nuværende kontrakt udløber først i 2023, og United har endda også muligheden for at forlænge den med yderligere et år.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED