Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Manchester United kan have brudt FIFA’s regler

Af Emil Plovgaard
28.09.2023 Kl. 11:59
Beslutningen kan være i strid med FIFA’s regelsæt.

Erik ten Hags beslutning om, at Manchester Uniteds Jadon Sancho skal træne for sig selv, kan være i strid med FIFA’s regelsæt.

Det skriver ESPN.

Sancho er blevet udstødt fra førsteholdstruppen, som han ikke længere må træne med. Derudover må han ikke indfinde sig i spisesalen sammen med de andre, så længe han ikke har givet Ten Hag en formel undskyldning.

 

Ten Hag fortalte ved et pressemøde, at årsagen til, at Sancho ikke var blevet indlemmet i truppen til opgøret mod Arsenal skyldes dårlige præstationer til træning. Det var dog ikke en udmelding, Sancho var enig i, og det fik Ten Hag at vide gennem de sociale medier. Englænderen beskyldte sin manager for at tale usandt, og at gøre ham til en syndebuk for holdets svingende præstationer.

At United har straffet Sancho på den måde, kan have overtrådt FIFA’s regler.

– I henhold til FIFA’s regler, kan det være krænkende adfærd at bede en spiller om at træne alene, og Professional Footballers’ Association (den engelske spillerforening, red.) er bevidste om, at der er visse medarbejderrettigheder, som der ikke bliver levet op til.

– En kilde har fortalt ESPN, at den engelske spillerforening har understreget over for United, at de er forpligtet til at tilbyde et højt træningsniveau til Sancho, men klubben mener, at de lever op til standarderne, ved at tildele ham udvalgte trænere at arbejde med, skriver mediet.

Det kræver en undskyldning fra Sancho, hvis han atter skal indlemmes i klubbens førsteholdstrup, og dén er han på nuværende tidspunkt ikke villig til at give.

Derfor kan han meget vel have spillet sin sidste kamp for klubben.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

3. Tabte 8-0: Nu kan de blive straffet af FA

4BREAKING: Antony vender retur til England

5. Guardiola raser: Vi kan kun træne i fem minutter

Annonce