AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 08:50
Medie: Liverpool vil ikke sælge Coutinho til Barcelona

Liverpool vil ikke lade Philippe Coutinho skifte til Barcelona, selvom spanierne ikke har opgivet håbet.


I går kom nyheden frem, at Barcelona har tænkt sig at få efter Philippe Coutinho igen, når transfervinduet åbner i januar.

- Vi er klar til at købe Coutinho til januar, sagde Barcelonas administrerende direktør, Oscar Grau.

Ifølge Daily Mail har den spanske klub også i sinde at byde £120 millioner for den brasilianske landsholdsspiller, men det tilbud vil ikke blive accepteret af Liverpool, som ikke har i sinde at sælge sin stjernespiller.

Det engelske medie, the Independent, skriver, at Liverpool ikke har ændret holdning i forhold til et salg af midtbanespilleren siden sommerens transfervindue, hvor de afviste flere bud fra Barcelona, som oversteg £100 millioner.

Philippe Coutinho er på det seneste vendt stærkt tilbage i startopstillingen hos Liverpool efter en rygskade, som han døjede med i august måned. Den 25-årige kreatør har scoret flere vigtige mål for Jürgen Klopps mandskab, og han lader til at have fundet sig til rette igen efter en turbulent sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED