Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 18:38
Medie: Liverpool-profil har truffet Barcelona-beslutning

Ifølge flere medier har Georginio Wijnaldum, der har kontraktudløb med Liverpool til sommer, valgt at skifte til FC Barcelona efter sæsonenona


Han er ikke Liverpools mest iøjnefaldende spiller, men hollandske Georginio Wijnaldum har alligevel været en særdeles central del af Jürgen Klopps succesmandskab over de seneste sæsoner. 

Det kan dog få en ende til sommer, hvor midtbanespilleren har kontraktudløb med The Reds. Det betyder, at Wijnaldum allerede nu kan indgå en forhåndsaftale med en anden klub, og ifølge forlydender i England og Holland har han nu truffet en beslutning om, hvor fremtidens fodbold skal spilles. 

The Mirror kan således fortælle, at Wijnaldum er klar til at tage til FC Barcelona og blive forenet med landsmanden Ronald Koeman, der er manager på Camp Nou. De to har tidligere haft et fodt samarbejde på det hollandske landshold. 

Rygterne om Wijnaldum og Barcelona har svirret siden Koeman tog over i det catalanske sidste sommer, og nu skulle en aftale altså være kommet et stort skridt nærmere. 

I mellemtiden kan Liverpool-profilen hjælpe sin nuværende klub, når de søndag tager imod Manchester United i Premier League. Der er kickoff kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED