AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 22:50
Medie: Liverpool overvåger Zielinskis kontraktstridigheder med Napoli

Ifølge Calcio Mercato følger Liverpool og Juventus situationen om Piotr Zielinskis kontrakt ganske tæt.


Efter de sidste uger er det ikke nogen hemmelighed, at Jürgen Klopp er stor beundrer af Napolis Piotr Zielinski. Den tyske manager forsøgede at hente polakken til Liverpool, inden han skiftede til Napoli fra Udinese i 2016. Udinese og Liverpool kunne dog ikke blive enige om formaliteterne, og Zielinski forblev derfor i Serie A. 

Det er dog ikke lig med, at interessen er falmet fra Klopps side. Det beretter det italienske medie, Calcio Mercato.

Ifølge mediet ønsker Napolis præsident, Aurelio de Laurentiis, at give Zielinski en ny kontrakt, da han vil hæve midtbanespillerens frikøbsklausul, som i øjeblikket ligger på £57 millioner. 

De Laurentiis er opmærksom på, at der er en stigende opmærksom på Zielinski. Af den grund vil præsidenten fordoble Zielinski frikøbsklausul, så den kommer helt op på £114 millioner, men det mener polakken og hans agent er for voldsomt. 

Calcio Mercato skriver derfor, at både Juventus og Liverpool holder et vågent øje med situations udvikling. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED