Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 21:46
Medie: Liverpool klar med 100.000 pund om ugen til Real-stjerne

Den spanske landsholdsspiller står ved en skillevej.


Det ser i stigende grad ud til, at Marco Asensio forlader Real Madrid inden længe.
 
I den spanske hovedstadsklub har man nemlig ingen intentioner om at tilbyde ham en kontraktforlængelse på trods af, at der blot resterer et år af kontrakten.
 
Det skriver det spanske medie COPE.
 
Altafgørende for Asensio er det at få minutter i benene, og en konkurrencepræget situation på midtbanen hos Real Madrid, sammenholdt med spillerens snarlige kontraktudløb, kan resultere i et skifte allerede denne sommer.
 
Som tidligere nævnt på siden, har Liverpool angiveligt taget kontakt til Marco Asensio, og ifølge det spanske medie AS er Liverpool klar med 100.000 pund om ugen - godt 860.000 kroner - til den spanske landsholdsspiller. Mediet antyder også, at Liverpool inden længe vil afgive et officielt bud.
 
Marco Asensio, der står noteret for 28 A-landskampe for Spanien, skiftede til Real Madrid i 2014 fra sin barndomsklub Mallorca.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE