Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 08:00
Medie: Leicester-stjerne kan løse Uniteds hovedpine

Manchester United kan gøre et indkøb i Leicester i det kommende transfervindue, skriver spansk medie.


Manchester United har øremærket Leicesters Wilfred Ndidi som en potentiel mulighed på midtbanen, skriver spansk medie.
 
Spanske Fichajes rapporterer, at De Røde Djævle er på udkig efter spillere, der kan indtage en rolle som defensiv midtbanespiller i det kommende transfervindue.
 
Ndidis stabile præstationer på Brendan Rodgers Leicester-mandskab kan tiltrække Manchester United i særlig grad, fordi Nemanja Matic, Scott McTominay og Fred alle har haft svært ved at finde sig til rette i storklubben.
 
Selv skulle Ndidi se et skifte til Manchester United som et skridt i den rigtige retning i karrieren, og Leicesters dårlige indledning på denne Premier League-sæson kan få skiftet til at foregå endnu mere gnidningsfrit.
 
Endvidere skriver Fichajes, at der allerede nu har været flere forhandlinger mellem de relevante parter.
 
Ndidi blev hentet til Leicester i sommeren 2017, som en erstatning for N'Golo Kanté, der var røget til Chelsea efter et par gode sæsoner hos The Foxes.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE